Kontakta oss
Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Lediga tjänster på MLT

Försäljningsingenjör inom Condition Monitoring

Vår partner Friday Tech söker för vår räkning efter ett tillskott till vår avdelning för Condition Monitoring.

MLT erbjuder avancerade mätinstrument och mättjänster för förebyggande och avhjälpande underhåll samt 3D-scanning. MLT arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, kärnkraft, papper, vindkraft och stål och gruvindustri. MLT växer och söker därför ytterligare en försäljningsingenjör till vårt gäng.

Området som du kommer jobba inom som internationellt benämns Reliability Engineering är ett av industrins hetaste områden då detta syftar till att skapa bästa förutsättningar att undvika maskinstörningar och i värsta fall haverier. Detta åstadkoms genom smarta mätsystem och mjukvaror som skapar möjlighet att se i förväg hur deras utrusningar mår.

MLT är en av de marknadsledande på området där vi med en redan stor installerad kundbas nu tar ytterligare steg för att svara upp mot den ökande efterfrågan.  I detta blir du en viktig kugge med stor möjlighet till att påverka också riktning och resultat.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday men du kommer anställas direkt hos MLT.

 

VI SÖKER DIG SOM:

  • Är högskoleingenjör inom elektro/automation/mekatronik eller motsvarande
  • Har arbetslivserfarenhet inom teknisk service eller arbetat på en hög teknisk nivå
  • Har kunskap och/eller intresse för maskiner inom tillverkningsindustrin samt goda IT kunskaper, så att du kan sätta dig in i kundernas situation
  • Har entreprenörsanda med driv att vilja utveckla affärer och kundrelationer
  • Har körkort B och flexibel vad gäller resor några dagar per vecka
  • Kan uttrycka dig obehindrat i såväl svenska som engelska
  • Det är meriterande om du tidigare har varit i kontakt med industriella processmaskiner så som pumpar, fläktar, kompressorer eller turbiner.
  • Som person är du van vid och gillar att arbeta självständigt. Då du kommer vara ute på egna kundbesök förväntas du driva och planera ditt eget arbete utan givna instruktioner och rutiner. För att få affärer i hamn är du relationsskapande med dina kunder då försäljningsprocesserna är långa.

Ansök här.

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Kontakt MLT: Christoffer Eriksson | christoffer.eriksson@mlt.se | +46317427503

 

 

Teknisk Säljare (Tillsatt)

Är du högskoleingenjör inom elektro/automation/mekatronik (eller motsvarande erfarenhet) med några års arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning. Har du en bred teknisk förståelse och kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin? Sök tjänsten som teknisk säljare hos MLT!

I rollen kommer du att arbeta långsiktigt med våra kunder där du genom teknisk rådgivning tar fram och implementerar skräddarsydda mätsystem inom affärsområdet Inline Metrology. Du bearbetar och utvecklar självständigt nya och befintliga kunder och tar fram förslag inom automatiserad mätning och kvalitetskontroll. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens verksamhet och driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och det egna bolaget.  Tjänsten drar igång omgående och vi tillämpar löpande urval.

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Läs mer och ansök här! (Via Intenso)

Kontakt MLT: Christoffer Eriksson | christoffer.eriksson@mlt.se | +46317427503

19

sep

Stockholm Exergi väljer MLT som partner för ökad tillgänglighet på kritiska maskiner

Nyligen avslutades en stor upphandling, troligt den största genom tiderna av sitt slag i landet...

Läs mer

21

aug

Vi lanseras unika MCM - Motor Condition Monitoring

Läs mer

14

aug

Två nya MLT-experter utbildade hos RDI i USA

Som representanter av RDI Technologies i Sverige, Norge och Finland fick två av våra applikationsingerjörer...

Läs mer
logo logo logo logo logo