Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Lediga tjänster på MLT

Vi är alltid intresserade av människor med framåtanda och ansvarstagande som vill arbeta hos oss. Om du motsvarar våra förväntningar och söker ett utmanande och roligt jobb hos ett familjärt företag kan MLT vara platsen för dig. Låt oss prata om dina karriärsmål och vart en framtid tillsammans med oss kan ta dig.

Vi tar emot intresseanmälningar och spontanansökningar. Välkommen att kontakta oss eller skicka in ditt CV idag!

___________________________________________________________________________

Applikationsingenjörer inom vibrationsmätning

 

Om tjänsten

Du kommer att främst och initialt arbeta inom MLT:s områden för vibration och tillståndskontroll (Condition Monitoring) men med avsikt att utöka tjänsten inom fler av företagets affärsområden. Det kan stundtals också innebära att du är verksam inom de övriga affärsområdena inom företaget. Beroende på tidigare erfarenheter och bakgrund kan introduktionen se olika ut. Du kommer initialt att få följa med dina kollegor ut på uppdrag. Du kommer även vara en del på kontoret i Göteborg under din första tid för att genomgå ett par interna utbildningar och kurser. Men också återkommande ibland för möten, träffar och andra händelser.

Tjänsten utgår från Södertälje där du arbetar tillsammans med fyra kollegor i dagsläget. Gemenskap, god sammanhållning och bra samarbeten kännetecknar stämningen bland kollegorna på MLT. Nu söker vi dig som vår nya kollega och som långsiktigt vill utvecklas i rollen och även på sikt inom företaget.

Du erbjuds

 • En roll där eget ansvar och planering är central
 • En arbetsplats med god sammanhållning och samarbete kollegor emellan
 • Möjligheter att utvecklas i rollen samt även inom organisationen långsiktigt

 

Arbetsuppgifter

Arbetet hos MLT består till stor del av kundkontakt. Detta genom besök ute hos kund där mätningar utförs men också från kontoret via permanent uppkopplade mätsystem. Ytterligare en del i arbetet är analys av mätdata och rapportskrivning. Tjänsten i sin helhet bygger på stor flexibilitet hos dig som person. Där schemat för arbetsdagen/veckan kan komma att förändras snabbt. Detta gör att känslan för prioritering och konsten att lägga saker åt sidan för att sedan återgå till dem värderas högt.

Då kunderna finns placerade runt om i hela Sverige förekommer en hel del resor och övernattningar i tjänsten, vilket du måste känna dig bekväm och flexibel med. Periodvis kan det förekomma mycket resor där du är borta ett par nätter i veckan. Resorna görs med bil eller tåg/flyg.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utföra mätningar med handburna instrument hos kund
 • Övervaka och göra mätningar på distans via uppkopplade system
 • Analysera resultaten med hjälp av programvara och skriva rapporter till kund
 • Ha mycket kundkontakt och möta/prata med kunder dagligen

Vi söker dig som

 • Har ett par års arbetslivserfarenhet av mekaniskt underhåll i tillverkande industri och har kommit i kontakt med vibrationsmätningar tidigare
 • Alternativt har en utbildning som högskoleingenjör inom exempelvis mekatronik, elektronik, maskin/mekanik eller liknande och har ett intresse för att också arbeta praktiskt ute i fält
 • Har B-körkort
 • Har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
 • Pratar och skriver obehindrat svenska då du använder språket dagligen både muntligen och skriftligen. Även engelska förekommer i stor utsträckning i tjänsten vilket ställer krav på goda kunskaper i tal och skrift.

Det är meriterande om du…

 • Tidigare har gjort vibrationsmätningar och arbetat praktiskt ute i fält.
 • Har erfarenhet av mekaniskt eller tillståndsbaserat underhåll inom industrin
 • Bakgrund inom el, elektronik eller automation

 

Som person har du ett eget driv och tycker det är roligt med problemlösning. Är orädd i nya omgivningar och med att träffa nya personer. Drivs av att ge ett gott intryck och service. Du har god mekanisk förståelse och är tekniskt nyfiken. Vidare ser vi att du är flexibel då det är en del resande i tjänsten och att du på sikt när du är inne i företaget vill vara självgående och ta ett stort eget ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse/omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södertälje

Låter detta intressant? Passar du in på vår beskrivning och tror att detta är något du skulle trivas med? I så fall är du välkommen med din ansökan. Då vi rekryterar fortlöpande rekommenderar vi er att skicka in er ansökan redan idag!

Kontaktperson:
Roger Wennborg, roger.wennborg@mlt.se 031-742 75 19

Varmt välkommen med din ansökan!

___________________________________________________________________________

 

 

 

 

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer

12

okt

IRIS-M visualiserar vibrationer

Läs mer
logo logo logo logo logo