Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Analys av roterande axlar och mycket mer med IRIS M™ v2.5

Förutom de redan mycket stora användningsområdena och funktionerna som finns i IRIS M™ systemet kommer nu senaste mjukvarureleasen 2.5 som adderar en mängd nya saker.

Viktiga funktioner i 2.5 programvaruversionen

Analys av roterande axlar: Flera funktioner relaterade till analysen av roterande axlar har lagts till inklusive inspektionsinspelningar, inspelningar med hög densitet, detektering av axelns varvtal, och mätningar av axelns förskjutning.

Förbättrad MP4-export: Med MP4-export kan du nu ange upplösningsformat och kvalitet på videon som produceras. Användare kommer att kunna välja Full HD-, HD- och SD-format så att de kan kontrollera filernas storlek och kvalitet.

Triminspelningar: Motion Amplification ™ stöder nu möjligheten att trimma oönskat innehåll från befintliga inspelningar.

Relativa fasberäkningar: Motion Amplification ™ stöder nu relativfasberäkningar. Ange en fasreferens och frekvensen för intresse och relativa fasvärden kommer att beräknas för alla visade vågformer. Detta gör att användaren inte bara kan se att en tillgång är ur fas men också beräkna ett exakt antal för att fastställa relativ rörelse inom ramen för en bild och mer effektivt hitta felet.

Filtrering: Mer effektiva filtreringsalternativ gör det möjligt för användare att filtrera baserat på amplitudtrösklar och isolering av toppar med hjälp av ett grafiskt gränssnitt.

Batch Amplification: Användare kommer också att kunna tillämpa Motion Amplification ™ på hela datamängder, vilket hindrar användaren från att behöva vänta på förstärkningen av enskilda inspelningar.

Klicka här för att komma till sidan med mer information om IRIS M™

 

20

mar

Vi satsat på framtidens underhållsstjärnor. Universitet och skolor se hit!

Branschen är just nu i stort behov av mer personal och nästa generations tekniker. Därför...

Läs mer

14

mar

Beröringsfri vibrationsmätning i labb, test och R&D

Missa inte detta verktyg då det kan ta ert arbete till en helt ny nivå!

Läs mer

06

mar

Robothund som ronderar och vibrationsmäter maskinerna i dina anläggningar

Vill du vara med tidigt i nästa generations förebyggande underhåll? Då kanske det är dags...

Läs mer
logo logo logo logo logo