Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Creaform lanserar nästa generation 3D-scanners

Snabbare, enklare, förbättrade algoritmer och precision - Creaforms senaste generation portabla 3D-scannrar är bättre än någonsin.

Go! SCAN Spark™ har oöverträffad hastighet, användarvänlighet och en 3D-skanningserfarenhet skräddarsydd speciellt för produktdesigners och ingenjörer.

Med fullt stöd för färg och hög upplösning för invecklade detaljer levererar den ett spektakulärt resultat även för komplexa ytor, utan behov av konfiguration. Med upp till 1 500 000 mätningar/s är den 3 gånger snabbare än tidigare, med en noggrannhet upp till 0.050 mm och upplösning upp till 0.100 mm.
Läs mer om Go! SCAN Spark™

 

HandySCAN Black™ har förbättrad optik, multipel blålaserteknik och kraftfulla algoritmer för snabbare och mer exakta direktmätningar.

Nu i sin tredje generation har HandySCAN 3D ™ optimerats för att möta behoven hos design-, tillverknings- och metrologipersonal som letar efter det mest effektiva och pålitliga sättet att utföra exakta 3D-mätningar av fysiska objekt var som helst. Denna snabba och mångsidiga, patenterade handdator 3D-skanner är lätt att använda och genererar mycket exakta och repeterbara resultat – även i svåra miljöer och med komplexa ytor.
Läs mer om HandySCAN Black™

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer

12

okt

IRIS-M visualiserar vibrationer

Läs mer
logo logo logo logo logo