Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT sätter ny standard för vibrationsmätning med VIBSCANNER 2

MLT Maskin och Laserteknik är sedan många år tillbaka leverantör till det tyska och kvalitetsstyrda Prüftechnik. Nu lanserar de nya VIBSCANNER 2 och en uppdatering till den tillhörande mjukvaran OMNITREND center 2.3. Kanske det snabbaste ronderingsinstrumentet på marknaden med komplement av en kraftfull mjukvara. MLT står som återförsäljare redan från officiell lansering den 21 februari 2018.

Ett av MLT:s huvudområden riktar sig till vibrationsmätning och tillståndsanalys där de idag har en hel avdelning med experter som jobbar inom detta område på heltid. För att kunna fortsätta vara den potentiellt bäst utvecklade aktören inom vibrationsmätning vad gäller produkt, tjänst och utbildning tar nu MLT ytterligare ett steg med VIBSCANNER 2. Snabb, enkel och bekymmersfri.

Produkten i sig är ett allt–i–ett handhållet ronderingsinstrument som effektivt samlar in data på roterande utrustning. Unikt för denna produkt är snabbheten och enkelheten. VIBSCANNER 2 kan tänkas vara det snabbaste ronderingsinstrumentet på marknaden där tiden mätningen tar att göra kortas med upp till fyra gånger.  Enkelheten ligger i att personal utan stor erfarenhet med relativt kort startsträcka kan börja använda instrumentet.

VIBSCANNER 2 är bekymmersfri. Instrumentet har industri och arbetande med vibrationsmätning i åtanke. Detta har lett till att produkten har tio timmar lång batteritid, en stöttålig touchdisplay som har hög kontrast och är kompatibel med handskar. Den ergonomiska designen gör även arbetet med mätningen lättare och instrumentet passar både höger och vänsterhänta.

NiVia hos MLT
Förutom att vara snabb och enkel blir VIBSCANNER 2 en unik kombination med MLT:s egenutvecklade koncept NiVia (Ni mäter Vi analyserar). Med detta sätter MLT en ny standard för enkel och smart vibrationsmätning. Idag har MLT över 4000 maskiner i bevakning hos ett sjuttiotal kunder inom olika industrier.

Anders Sundholm, försäljningsansvarig för vibrationsmätning på MLT säger,

– Vi förmedlar det senaste inom marknaden och kombinerar detta med vår interna kompetens för att hjälpa den som behöver i alla steg längs vägen.

OMNITREND center 2.3.
Prüftechnik var listade topp 50 i de mest innovativa mellanstora företagen i en studie av ”Business and finance journal Wirtschaftswoche”(Prüftechnik, 2018). Med denna lansering är det enkelt att förstå varför. OMNITREND centers nyaste version är en mjukvara anpassad för ett helhetskoncept kring vibrationsmätning av kritisk utrustning. Tack vare denna mjukvara överförs data mellan maskin och dator snabbt och analys av vibrationerna kan ske näst intill omedelbart.

VIBSCANNER 2

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner:
Marknadsansvarig / Madeleine Berggren
+46724 50 24 32 / madeleine.berggren@mlt.se
VD / Christoffer Eriksson
+46709 10 85 05 / christoffer.eriksson@mlt.se
Försäljningansvarig / Anders Sundholm
+46733627473 / anders.sundholm@mlt.se

Läs mer om uppmärksammade VIBSCANNER 2 i: 

http://www.svenskverkstad.se/vibrationsmatning-med-vibscanner-2

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer

12

okt

IRIS-M visualiserar vibrationer

Läs mer
logo logo logo logo logo