Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT slår all-time-high rekord med PARALIGN-service

MLT Maskin och laserteknik är ett Göteborgsföretag som under de senaste trettio åren siktat på att ha det senaste inom industriell mätteknik. Detta inom områdena vibrationsmätning, lasermätning, 3D-scanning, processmetrologi och balansering. I kombination med produkterna erbjuder de även omfattande, utbildning och service – en av dessa är PARALIGN. I maj månad slog MLT rekord i antal mätdagar.

Maskinuppriktning och lasermätning var ett område som MLT tidigt tog sig an att erbjuda produkter, tjänster och utbildning inom.

Det hela började hösten 2004 när tyska Prüftechnik lanserade mätinstrumentet PARALIGN speciellt utvecklat för parallellitetsmätning av valsar. I samband med lanseringen fick svenska MLT Maskin och Laserteknik sitt eget instrument och började erbjuda omfattande service runt om i Sverige. Idag slår MLT PARALIGN-service ett brakande rekord med 23 mätdagar på en månad.

Senast MLT slog rekord var året 2014 med 17 mätdagar under en månad vilket då uppfattades som ett stort rekord. Sedan dess har MLT jobbat hårt med att sälja in fördelarna med PARALIGN vilket lönar sig idag.

Förutom det markant ökade antalet mätdagar har mätningarna spridit ut sig över hela världen. Dagens rekord är en global aktion där fyra instrument från olika länder är involverade tillsammans med 8 mätingenjörer. MLT AB har i detta även fått samarbeta med dotterbolaget MLT OY och planeringen inför denna serviceaktion har varit omfattande.

Kenneth Johansson underhållschef på Munksjö Paper som är en återkommande kund hos MLT säger,

-Jag är jättenöjd. Jag måste säga att jag tycker att ni är väldigt professionella i ert arbete och jag håller det högt. Jag rekommenderar MLT till andra.

Utvecklingen runt om i världen går i rasande fart och i ljuset av den industri 4.0 omvandling som pågår runt om i Sverige och övriga världen ställs kravet på precisionsmätning högre. Med MLT:s PARALIGN-service blir det möjligt att möta den globala utvecklingen.

Om företaget: MLT Maskin och Laserteknik är ett företag med ledande expertis inom industriell mätteknik. Med innovativa produkter, tjänster och utbildningar inom områdena: Vibrationsmätning och tillståndskontroll, Lasermätning och Uppriktning, 3D scanning och 3D mätning samt processmetrologi effektiviserar vi processer. Huvudkontor finns i Göteborg och lokala kontor finns i Södertälje, Arvika och Motala. Våra dotterbolag finns i Jyväskylä Finland sedan 2012 och Oslo Norge sedan 2017.

Kontakt:

Christoffer Eriksson/ VD: christoffer.eriksson@mlt.se 0709-10 85 05
Mikael Ankarbratt/ Försäljningsansvarig för uppriktning, lasermätning m.m. mikael.ankarbratt@mlt.se 0733- 24 13 53
Madeleine Berggren/ Marknadsansvarig madeleine.berggren@mlt.se  0724- 50 24 32

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om oss i branschmedia:

https://www.metal-supply.se/article/view/605169/rekord_for_matteknikforetaget

https://www.processnet.se/article/view/605213/de_slar_rekord_med_service

https://www.uochd.se/article/view/605198/de_slar_rekord_med_service%C2%A8

http://www.svenskverkstad.se/brakrekord-for-svenska-mlt-maskin-och-laserteknik

https://www.industritorget.se/nyheter/mlt+sl%C3%A5r+all-time-high+rekord+med+paralign-service/19473/

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer

12

okt

IRIS-M visualiserar vibrationer

Läs mer
logo logo logo logo logo